Португалският футболист на Берое Давид Каядо заяви, че няма търпение да се завърне в игра, но иска да бъде напълно възстановен. Той призна, че с всеки изминал ден състоянието му се подобрява.

Очакванията са до една седмица Давид Каядо да бъде готов да се завърне в игра.

„С всеки изминал ден състоянието ми се подобрява. Когато се контузих, бе много лош момент за мен. Много съжалявам, че получих травма точно преди началото на сезона. Всички имаме лоши дни“, коментира португалският футболист на Берое.

„Възстановявам се стъпка по стъпка. Засега продължавам да тренирам индивидуално, по два пъти на ден. Надявам се скоро да мога да се завърна в игра и да помогна на Берое. Желанието ми е да се върна, колкото се може по-скоро на футболния терен“, добави Каядо.

„Не съм изненадан от доброто представяне на отбора в първите три кръга, защото тренировките са много здрави. По време на тренировките се вижда огромното желание от страна на всеки един футболист.“

„Разбира се, че Берое има шансове да се класира за полуфиналите на турнира за Купата на България. Целта на всички в отбора е Берое да се класира за полуфиналите“, каза още Давид Каядо.