Португалецът Давид Каядо е възстановен от контузията си в крака и ще може да играе за Берое при гостуването на Славия от четвъртия кръг на "А" група в събота от 18.00 часа.

Каядо два дни се подготвя на облекчен режим, но вече тренира наравно със съотборниците си и попадна в групата за двубоя на стадиона в столичния квартал Овча купел.

Левият защитник Веселин Пенев също тренира отделно през цялата седмица, но ще може да играе срещу Славия утре. Като алтернативен вариант за левия фланг на старозагорската защита е камерунецът с френски паспорт Дюдоне Овона.

Бразилецът Елиаш Да Силва ще изтърпи втория мач от наказанието си в двубоя срещу столичния тим и ще бъде на линия за битката срещу Левски на стадиона под Аязмото в петия кръг от шампионата.

Берое вече пристигна в София, където бъде на лагер преди мача в комплекса Царско село и там ще проведе една тонизираща тренировка.

Старши-треньора на Берое Ивко Ганчев определи група от 19 футболисти за предстоящото гостуване срещу отбора на Славия:

33.Теодор Скорчев, 12.Кирил Акалски, 2.Здравко Илиев, 3.Владимир Зафиров, 28.Веселин Пенев, 18.Деудоне Овона, 6.Иво Иванов, 14.Игнат Дишлиев, 77.Педро Еуженио, 9.Иван Горанов, 16.Стефан Велев, 10.Антонио Ливраменто, 88.Давид Каядо, 19.Мартин Райнов, 7.Георги Андонов, 8.Алберто Лоузейро, 29.Елио Мартинс, 22.Жоао Де Салес, 11. Родолфо Невес Хълк