Отборът на ЦСКА замина за Търговище, където утре ще изиграе последният мач за тази година. „Армейците” ще гостуват на Светкавица в приятелски мач докато другите сериозни отбори в А група ще участват в турнира за Купата на България.

Още в началото на сезона старши треньорът на „червените” Стойчо Младенов заяви, че ще задържи малко голяма част от своите играчи след последният официален двубой, тъй като не желае да се получава голяма пауза преди подновяването на заниманията в началото на следващата година.

Спарингът пропускат бразилските играчи на „червените”, които днес отлетяха за страната на кафето, както и португалецът Зе Руи, който също бе освободен по-рано.

Получилият неприятен удар по време на последният шампионатен мач срещу Вихрен Абдер Кабус също няма да е на разположение на Стойчо Младенов. За сметка на тези отсъстващи Младенов е взел в групата за двубоя трима юноши. Иво Димитров, Джихад Кемил и Зехиров.

Тимът ще отседне в комплекс край Търговище като за днес не е предвидена тренировка за играчите.

След утрешният мач „армейците” ще бъдат разпуснат в почивка до 7 януари когато се събират за първа тренировка за новата година.

На всеки състезател е раздадена индивидуална програма по която трябва да се готви от първи януари.