„Целта пред ЦСКА винаги е да е шампион и разбира се добро представяне в турнира за купата на УЕФА. Според мен е важно тази година да спечелим титлата. Имаме голям и добър отбор. Знаем, че ще ни бъде трудно, но целите са постижими и ще се борим с всички сили да сме първи този сезон”, заяви полузащитникът на ЦСКА Абдер Кабус.

„Що се отнася до съперника ни в турнира за УЕФА Тулуза е добър и силен отбор с голям потенциал. Те се представят отлично в последните две години и затова очаквам, че мачът ще бъде много труден. Трябва да се подготвим добре за гостуването, защото най-важното е да вземем добър резултат на френска земя”.

„Когато бе изтеглен жребият със Стойчо Младенов не сме коментирали кой знае колко съперника, защото всички знаем, че това е сериозен отбор от Франция. Вярваме в силите си и ако играем силно и концентрирано през целия мач съм сигурен, че ще направим добър резултат. Не се притеснявам от създалата се конкуренция в отбора след като дойдоха толкова много нови футболисти. Конкуренцията е нещо нормално нещо във футбола именно затова е треньорът, за да определя кой да играе. Сега сме повече играчи на брой от миналата година и затова е нормално г-н Младенов да пробва повече варианти, но аз не се притеснявам от това, че понякога се озовавам на резервната скамейка.За мен е важно да съм винаги във форма и когато той реши да заложи на мен да съм готов на 100% за игра, така трябва да с всички останали момчета от отбора”.

„Нормално е ЦСКА да не играе в първите няколко мача добре именно заради многото нови футболисти и различни схеми. Искам да кажа на нашите фенове да проявят малко търпение и нещата ще си дойдат на мястото, все пак е началото на сезона”, допълни мароканецът с френски паспорт.

„Да, познавам техническия директор на Тулуза Алрашиди. И двата френски отбора, които се паднаха Рен и Тулуза са много добри тимове и могат да отбележат голове във всеки един момент. Те притежават достатъчно класа и наистина са много опасни от първата до последната минута. Френските отбори са много добри на контраатака и тези два не се различават заради бързината, с която разполагат. Тактически и технически са подготвени много добре. Все пак мисля, че ако ние подходим сериозно и играем така, както можем, ще постигнем добър резултат. Има вероятност Тулуза да ни подцени и точно в това се крие големият ни шанс”.

„Ако можех да избирам между Тулуза и Рен, щях да се спра на Рен, въпреки че и те са добри и на Локомотив София също няма да им е лесно”.

На въпрос дали се е свързал с двамата мароканци от Левски Кабус отговори: „В момента нямам възможност да им се обадя и затова не сме се виждали до сега нито сме говорили, но смятам в най-скоро време да ги потърся”, завърши Кабус.