Наставникът на ЦСКА Миодраг Йешич коментира след минималната победа над Монтана в контрола, че вече е наясно с титулярния състав на „червените“. На „Българска армия“, ЦСКА се наложи с 1:0, а попадението бе дело на Серж Ниаджи в началото на второто полувреме.

„Титулярният състав бе такъв, но можеше да бъде и друг. Знаете за Мишел Платини, чакам да видя какво е положението с него. Имаме на разположение още една седмица за работа и се надявам да бъдем готови за началото на първенството. От 5 февруари имам футболист, който не тренира с отбора заради груба игра. Няма смисъл да губим повече футболисти в контролни мачове. За мен в контролните срещи изобщо резултатът не ми е приоритет. Така че съм доволен, тъй като днес няма нито един контузен футболист. Имаме още една седмица. Наистина трябва да бъдем малко по-агресивни, но това ще стане в първенството, когато играем и се борим за точки“, коментира Йешич.

„Имам в главата си титулярния състав, но нека да видим какво е положението с Мишел Платини. Има още какво да изчистваме. Знаете, че и двата лагери бяха доста натоварващи, но искаме да играем докрая и за купата, което означава, че ще играем през три дни. Затова натоварването на играчите бе максимално и на двата лагера. Има малко умора в тях. Видяхте днес и теренът не бе много подходящ за игра.“

„Още на първата ми среща с вас ви казах, че ЦСКА е голям клуб, най-големият в България и целта през пролетта ще бъде да спечелим възможно най-много точки“, каза още сръбският специалист.