„В Дубай свършихме всичко, за което бяхме отишли. Разполагахме с прекрасни условия за подготовка, както подхожда на тим като Литекс”, заяви старши треньорът на „оранжевите” Миодраг Йешич преди отборът му да отпътува за Анталия за втория си зимен подготвителен лагер.  „За мен най-важното е, че от мач на мач играехме все по-добре. Доволен съм от това как работят футболистите и мисля, че с потенциала, с който разполагаме ще постигнем целите поставени пред нас”, добави сръбският специалист.

 

Бившият наставник на Славия и ЦСКА сподели и очакванията си за втората част от зимната подготовка: „Надявам се, че след петте мача, които ще изиграем в Анталия ще влезем в такава форма, каквато ни е необходима за началото на първенството. Генералната ни репетиция преди старта на шампионата ще бъде на 23 февруари в Ловеч. Програмата ни е доста тежка в началото – в първите четири кръга гостуваме три пъти – два пъти в София на ЦСКА и Левси и веднъж в Петрич.”

 

„Още в първия ден, в който дойдох в Ловеч, някои журналисти предрекоха сръбска инвазия в града”, каза още Йешич и продължи: „Видяхте, че не е така. Играчите, които дойдоха през зимния трансферен прозорец бяха наблюдавани от нашите специалисти в клуба. Аз ще направя вътрешната селекция в тима и да избера тези играчи, които могат да реализират поставената пред отбора цел.”

 

Йешич разкри, че няма да разчита на Алехандро Сичеро за мачовете от пролетта: „Щом не пътува с нас за Анталия е нормално да не попада в сметките ми. Още на втория ден в Дубай казах на играчите, че не всички ще пътуват за Турция. Тези, които са в списъка ми сега те ще играят във втория дял на шампионата. Останалите трябва да намерят решение за бъдещето си заедно с ръководството на клуба”, завърши сърбинът.