Вече бившият старши треньор на ЦСКА Миодраг Йешич нападна индиректно Иван Бандаловски и Мишел Платини. Той пожела успех на всички футболисти на „червените“, които попаднаха в групата на отбора за последния шампионатен мач срещу Черноморец.

„На тези, които бяха извън групата, пожелавам да стоят по-далеч от мен“, каза Йешич.

Сърбинът явно визираше Иван Бандаловски и Мишел Платини, които останаха извън състава. Явно те са играчите, които бяха обявени от Йешич, като хората, които искат да бъдат и треньори, и футболисти в ЦСКА.

„Докато работя някъде се опитвам да подобря нещата. Такъв е моят принцип на работа. Имам си собствена визия как да го направя. Казах ви и на вас, че съм намерил пътя, по който да тръгне отбора. За да се направят нещата трябва и малко време. Очевидно моето време изтече и няма какво повече да кажа за клуба. Когато работя някъде се опитвам да направя нещата, така както аз ги виждам. Няма какво да говорим повече, кое как е било и защо е било така. Не искам да преча на другите хора, които ще дойдат. Пожелавам успех на момчетата, които бяха в групата в последния мач и които се раздаваха максимално. Дали са играли добре или лошо, няма значение. Важното е като професионалист да даваш максимума от себе си. Благодарен съм на всички момчета, които бяха в групата, особено на младите, които се появиха в игра. ЦСКА има качество, има всичко, но си има и друга, различна визия от моята. На тези, които не попаднаха в групата пожелавам да са живи и здрави и да стоят по-далеч от мен", коментира Йешич.