Старши треньорът на Литекс Миодраг Йешич не остана доволен от играта на своя тим през първото полувреме на двубоя срещу Локомтоив Пловдив. В крайна сметка „оранжевите“ надделяха над „смърфовете“ с 3:0, а успехът бе първи за сръбския специалист откакто пое ловчанлии.

„Поздравявам футболистите си за успеха и трите точки. През първото полувреме имахме две-три положения, които пропуснахме и това бе всичко, което направихме. Нямаше ритъм, темпо и агресия. През втората част бяхме доста по-агресивни и вкарахме навреме гол. Дойде и второ попадение, а след това можехме да вкараме и повече“, коментира Йешич.

„Липсваше ни агресия през първото полувреме, разхождахме се на терена. Не играхме играта, която трябва да играе отбор като Литекс. Така беше и в Пловдив миналия кръг. Надявам се в скоро време да можем да играем добре и през двете полувремена. Малко е времето за сериозни промени, тъй като играем пред два три дни.Лесни мачове няма. Трябва да се представим на ниво срещу Левски в следващия кръг“, каза още сърбинът.

„Няма лесни мачове. Литекс подобри играта си, но ни липсваше и агресия през първото полувреме. След като подобрихме това през второто можехме да вкараме и още голове.“

„Страхил Попов излезе навреме и се надявам да не е нещо сериозно. Очаквам и Славчев да се завърне в групата. Много ни липсваше и той, защото той е футболист, който може да направи разликата. Ще видим какво ще каже лекарят за Страхил Попов.“

„Не се притеснявам, важното е да се създават положения. Ако се създават положения – може да се вкара гол. Нека преспим и тогава ще мислим за Левски, но във всеки мач излизаме за максимума. Надявам се тази победа днес да ни даде повече самочувствие“, добави треньорът на Литекс.