Капитанът на Литекс Небоиша Йеленкович сподели пред Гонг, че се надява неговият отбор да се представи добре в дербито с Литекс. Футболистът на „оранжевите” заяви, че по време на лагера в Турция тимът е показал добри резултати, но очакванията са му в първенството Литекс да надмине очакванията.

„За съперника? Ще видим дали превъзхождаме ЦСКА по време на мача. В последно време играхме слабо на Армията, но се надявам това да се промени в събота. Най-големият ни коз е колективът, защото сме много силни като отбор”, каза Йеленкович.

„ЦСКА има голямо предимство и мисля, че ще станат шампиони, а колкото до Литекс, се надявам да изпълним целите, които ни постави ръководството – да спечелим Купата на България и да се класираме за евротурнирите.”

„Където и да си капитан е нормално да носиш по-голяма отговорност спрямо останалите играчи, но това не е най-важното. По-важно е как се представя отборът. Аз по принцип никога не съм имал проблеми с футболисти, с нито един играч. Колкото до Тунчев, смятам, че добре си върши работата, щом е стигнал до националния отбор”, добави Йеленкович.

Небоиша Йеленкович бе попитан и какво му е мнението за жените – спортни журналисти, и дали имат нещо против нежните създания да влизат за интервю в съблекалните след мачове: „Няма кой да ги пусне вътре. Дано само да разбират от футбол, а другото, това за влизането в съблекалнята, не знам.”