Шефът на детско-юношеската школа на ЦСКА Спас Джевизов напусна бесен тренировъчния комплекс на стадион "Георги Аспарухов" преди началото на мача между юношите на Левски и ЦСКА набор 1990 година.

По неговите думи, той е бил изритан от фен на „сините”. Бившият футболист на „армейците” привлече вниманието върху себе си след като се развика, дали има охрана, която да въдвори ред около изкуственото игрище на Герена.

В този момент журналистите се бяха събрали пред залата за пресконференции и взимаха интервю от старши треньора на Левски Станимир Стоилов. Когато представителите на медиите отидоха при Джевизов, той отказа да говори с тях, но показваше анцуга си, на който имаше следа от обувка. След намесата на Станимир Стоилов страстите се успокиха, но Спас Джевизов напусна с кола комплекса.

Малко след това започнаха да идват една след друга полицейски коли, но както се казва след дъжд качулка. Според фена, който бе обвинен от Спас Джевизов, че го е ритнал, той само го е предпазил от другите привърженици, които са му поискали обяснение за държанието на фенове на ЦСКА в първия двубой между юношите на базата в Панчарево.