Изпълнителният директор на Берое Васил Драголов заяви, че футболистите не трябва да подценяват Калиакра, за да успее отборът да се поздрави с нова победа.

„Доволни сме от старта на сезона и дано продължаваме в този дух. Стараем все всичко да бъде точно и изрядно, както трябва да бъдат нещата в един футболен клуб. Ако нещата продължават така, през зимната пауза може да направим селекция, за да се подсилим и да атакуваме първите места”, сподели Драголов за Гонг.

„Това, че проведохме кратка подготовка вече се усеща на терена и на момчетата им става по-трудно през втората половина на второто полувреме. Отборът на Калиакра се представя добре от началото на сезона. Мачът няма да ни бъде лесен. Трябва да подходим сериозно, за да спечелим”, добави изпълнителният директор на Берое.

„Ние излизаме за победа, което е нормално. Не трябва да ги подценявам, за да успеем да се поздравим с успех. Нормално е във финансово естество всеки отбор в България да изпитва трудности. Засега нещата вървят нормално”, каза още Васил Драголов.