Каква стана тя ? Дисципа полегнал, но не на Наско Сираков и Левски, а на „един обикновен зрител” случайно носещ името Гриша Ганчев. Този същия, който уж случайно ДК на БФС не знае какъв е, а АК пък твърдо определи като най- обикновен зрител. И какво става?

Ако Дисципа бе приел формулировката за „зрителя Ганчев” то Литекс гореше с лишаване от домакинство за една среща. Да, но мачът е срещу Левски. И на всяка цена трябва да е в Ловеч. Затова Ганчев не е зрител, а почетен президент. И 10000 лева глоба. Както самият той би попитал „Знаете ли с тези пари колко къщички за кученца бих направил? ” Така без да искат или нарочно Кучев и компания полегнаха пред един зрител. И той им направи къщичка ( на снимката ) и пред нея могат да се наредят членовете на Дисципа и Апела.

Пред друг, незнаен зрител от мача Левски – Литекс от миналото първенство, не се поколебаха и без дори да го знаят кой е той наказаха Левски с 2 мача без публика.

И после БФС обслужвал Левски. Как ? Затова Михайлов да не се мазни на тези, които го плашат и да гледа какво правят подчинените му, а не да се препича по плажовете, когато сезона е в разгара си.

Иначе излиза генерал с незнаино име и ги говори едни, които самият той не е убеден , че са истина. Но това не е важво. Важното е и той да се нареди пред къщичката от снимката.

Другото е като да видиш 20 фена, а да казваш, че са 200. Т.е една голяма ЛЪЖА. И некадърност на Дисциплинарната комисия официално призната от Апелативната комисия и нейните решения.