Безпрецедентен цирк се разигра пред сградата на БФС преди броени минути. Президентът на Ботев Пловдив Димитър Христолов бе изкаран с полицейски кордон, съобщава BNews.bg.

Наглостта на Христолов премина всякакви граници, след като полицията се превърна в частна охрана. Явно Христолов е един от най-заслужилите граждани на България, след като цели два полицейски джипа, шест униформени полицаи и трима служители на частна охранителна фирма се грижеха за неговото здраве и спокойствие. И това заради трима фенове на Ботев, които просто искаха да разберат какво ще се случи с техния любим клуб.

По-рано през деня, пред BNews.bg Христолов заяви, че отива в БФС, за да спре трансферите на ЦСКА заради парите, които червените дължат на Ботев за Саидходжа и Йордан Минев. Явно феновете на жълто-черните са разбрали, че унищожителят на Ботев е там, и пристигнаха пред сградата. Един от тях дори е засякъл Христолов на влизане и го е заклещил пред асансьора. Разтреперан, Селския е успял да се измъкне с помощта на охранителите на сградата.

Докато Христолов бе при ръководителите на българския футбол, пред сградата се събраха трима фенове на Ботев. Явно уплашен от случилото се на влизане, Христолов е звъннал в полицията и 15 минути преди неговото излизане пред сградата пристигнаха два полицейски джипа и още гардове на СОТ.

Феновете се надяваха, че полицаите са тук, за да арестуват Христолов, но се оказа, че това не е така. За всеобща изненада след броени минути пишман президентът се появи на стълбите и бе изведен от сградата с полицейски кордон и моментално се качи в автомобила си.

Димитър Христолов бе изпратен с псувни и плюнки от феновете на Ботев.