Изпълнителният директор на Локомотив София Иво Тонев бе доволен от победата на своите като гост на Черноморец с 2:0. Две попадения за „железничарите” реализира Зоран Балдовалиев, появил се като резерва на почивката.

„Хубавото е, че през второто полувреме се мобилизирахме, и победихме. Балдовалиев е много силен футболист, радвам се че отбеляза два гола. Той е отличен футболист, просто до днес нямаше късмет. Достатъчно бе да победим,” коментира Тонев. „Играхме добре, заслужено победихме.”

„Ние победихме и Левски, а после допуснахме равенства срещу Ботев и Монтана. Най-важното е да бъде постоянни. Мачът бе важен, но бе просто един, който трябваше да изиграем,” каза босът относно непостоянните изяви на Локомотив.

„Не съм доволен , минимум още пет точки трябваше да имаме в актива си до сега. Явно не сме се мобилизирали, да решаваме мачовете си от първото полувреме. Допускаме грешки с отбори, които при всички случаи ще завършат след нас,” добави той.

„Пролетният полусезон ще бъде много интересен. Нещата ще се решат сигурно чак през март,” прогнозира Тонев.

„Искрено се надявам, че няма да се повтори мачът с Локо Пд от миналия сезон. Те прекъснаха нашата серия миналата пролет, и това ни коства място в Европа,” завърши Иво Тонев за последния двубой на Локомотив София за тази година.