Председателят на Управителния съвет на Левски Иво Тонев разкри, че ще покани отново легендата на "сините" Наско Сираков да работи на "Герена". Вечният реализатор на столичния гранд си тръгна от клуба през октомври 2013 г. и се закани никога повече да не стъпва там. 

Двамата с Тонев работеха заедно в рамките на около пет месеца, но в крайна сметка след случая със събличането на Ивайло Петев, Сираков си тръгна огорчен. Сега шефът на "Герена" твърди, че отново ще го ангажира след време. 

"Аз не мисля, че не сме се сработили с Наско предния път. Ние с него се чуваме постоянно, звъняхме си няколко пъти. Не знам от къде излезе това, че не сме се разбирали, може би от едно изказване на съпругата му."

"Но ние с него имахме сериозен разговор, иницииран от Тодор Батков, и се разбрахме като мъже. Той е много по-голям от мен и е човек, на когото винаги съм се възхищавал. От тогава аз не съм имал проблеми с него."

"Уважавам Сираков и с радост бих работил с него. Съвсем сериозен съм. Първото и най-важно нещо е Левски да си стъпи на краката и след това лично ще разговарям с него и ще го поканя да се върне в клуба."

"Всички хора, които могат да са полезни на Левски, трябва да са тук. В това число включвам и Андрей Желязков, и много други хора", сподели Иво Тонев в интервю за ТВ+. 

Председателят на Управителния съвет се завърна в управлението на клуба през януари, след като повече от година и половина беше извън него. Той разкри и кой е бил най-тежкият му период на "Герена". 

"Определено най-тежко ми беше около изпусната титла през 2013 г. Купата беше тук, на стадиона. Аз от суеверие не отидох да я видя. И без Славия да имат 90 минути удар към вратата ни, ние си вкарахме автогол."

"Давам си сметка, че съм допуснал грешки, но сега от дистанцията на времето знам какво трябваше да направя. Иначе още на следващия ден си подадох оставката, но не трябваше онзи състав да се разбива. Може би с две-три попълнения през лятото, щяхме да направим шампионски отбор."

"За съжаление, решихме да освободим голяма част от играчите. После се взеха такива, които не знам доколко правилно са били наблюдавани. И ние допуснахме някои грешки с играчи, които привлякохме", сподели още Тонев.