Правим жест към публиката на Левски и отпускаме доста повече от десетте процента за гостуващи фенове, които по принцип се полагат, заяви за Гонг изпълнителният директор на Локомотив (София) Иво Тонев.

„За този мач капацитетът на стадиона е 11 500 места, като сме го намалили от съображения за сигурност. От тях 2900 билета ще бъдат за феновете на Левски. – 1600 в оградения сектор и още 1300 в сектор „В”. Две каси откъм сектора за гостуващи фенове ще бъдат отворени за левскарите два часа и половина преди началото на двубоя – или в 14 часа. Същото се отнася и за касите откъм сектор „А”. В централния сектор също ще могат да влязат левскари, като ще се опитаме да укажем с табели къде да седнат нашите фенове и тези на съперника.

За членовете на Националния фенклуб на Локомотив (София) и на Железните бригади ще има отстъпки за билетите. Цените са 8 лева за сектор „А”, 6 лева за „В” и 5 лева за ограденото място за привърженици на гостите. Надявам се всички ние да покажем европейско поведение и да подкрепяме своите отбори цивилизовано”, заяви Тонев.