Членът на Управителния съвет на Левски Иво Тонев заяви, че никога не би могъл да бъде поставено лице на който и да е. Той бе гост в предаването „120 минути“ по bTV, кдъето говори за бъдещето на „сините“ и смяната на властта в клуба от „Георги Аспарухов“.

„Най-важното нещо за Тодор Батков бе бъдещето на Левски. Най-важното за него е да се стабилизира клубът финансово. Аз вярвам, че ще можем да се справим. В България много обичаме да боравим с догадки и слухове. Мисля, че с времето хората ще се убедят в коректните намерения, които имаме. Нека да не говорим много, а да работим повече. Всеки ще има право и възможност да дава оценки“, коментира Тонев.

Той допълни, че не чувства поставено лице на никой, въпреки че името му се свързва с Бойко Борисов. „В никакъв случай не мога да кажа, че сме в близки отношения с Бойко Борисов. Ако кажа, че не го познавам – ще излъжа. Не мога да бъда поставено лице. Аз съм застанал с името си. Относно Александър Ангелов. Аз се познавам с него повече от 15 години. Помагал ми е, съветвал ме е по юридицически въпроси. От 2005 година е в Левски. Тодор Батков ми каза, че практически е бил вицепрезидент на клуба. Той е бил повече време от мен в Левски.

Мога да ви кажа, че представляваме нас си. Затова сме застанали с имената си. Какво говорят и коментират хората - те си знаят“, каза още Иво Тонев.