Капитанът на Берое Иво Иванов заяви, че победата над Локомотив София е много важна и напълно заслужена.

„Важна е както всеки мач за нас. След като загубихме предния мач с ЦСКА малко гадно за нашия отбор, така днес излязохме да играем футбол, макар че на този терен футбол не може да се играе, а повече мъжка битка и борба. Заслужено бихме. Беше много важно“, коментира Иванов.

„Да, помогна, но пак казвам, че тук футбол не може да се играе. Повече единоборства и изритани топки. Който направи по-малко грешки – той ще победи. Видяхте, че ние направихме по-малко. Можеше да вкараме още един-два гола“, добави защитникът.

„Първо нека починем. До сряда имаме почивка. След това ще се подготвим с хубави и здрави тренировки. Дано след паузата се върнем още по-силни и да вземем двете гостувания“, продължи капитанът на Берое.

„Труден жребий. Най-добрия отбор в България. Ние обаче излизаме да атакуваме, да играем и да победим. Не сме обречени. Имаме шансове. Трябва да се възползваме от тях.“

„Берое винаги има голям шанс. Ние не гледаме Лудогорец, а нашата игра. Ще се раздадем всички на 100%. Мисля, че ще продължим“, каза още Иво Иванов.