Един от собствениците на ЦСКА Иво Иванов заяви, че има реална опасност клубът да не играе на стадион „Българска армия” през новия шампионат.

„Ако не бъде подновен договорът за наем на стадиона, имаме и други варианти. Може да играем на Националния стадион. За момента не са водени преговори и сигурно ще ги инициираме. Ако спрат разрешението на стадиона и се окаже, че бъде опасен, няма да играем. Ще направим предписаните ремонти. Това трябва да се случи лятото”, каза Иванов. Той потвърди, че наследените от Томово време задължения са се оказали повече от обявените.

„Това обаче не касае комисията, а е от частноправен характер. Ще се решава от съда. Мина едногодишният срок, в който можехме да предявим претенции”, каза Иванов.

Шефът не пожела да коментира ситуацията около Емил Костадинов. „Тези въпроси са в прерогативите на Управителния и Надзорния съвет и техните председатели. Аз мога и да знам, но не съм упълномощен да коментирам. Всеки може да се провали и всеки може да успее. Зависи от мотивацията и желанието”, каза Иванов.

Относно бъдещата инвестиция в стадиона Иванов заяви: „Имаме предварителни разговори с инвеститор, но трябва промяна на закона.

Нашата цел беше да може да прихващаме от наема, защото това е инвестиция в съоръжението. Има желание от страна на Министерството на спорта. ЦСКА е доволен от министерството, защото за първи път има чуваемост за нашите проблеми, преди това нямаше”.