Помощник треньорът на Берое Ивко Ганчев заяви, че отборът трябва да започне напълно мобилизиран сезона и да победи Локомотив София

"Хубав или лош, това е жребия. Няма какво да направим. Трябва пълна мобилизация на силите и още от първия кръг трябва да започнем с победа. Програмата като цяло изглежда малко трудна, но според мен така е по-добре, защото по този начин срещу силни отбори още в първите кръгове можем да покажем на какво сме способни”, сподели помощник треньорът на Берое.

„Имаме необходимата инерция от първенството, което току-що завърши и се надявам да играем добре. Още срещу Локомотив София в първия кръг трябва да излезем и да играем със самочувствие и да гоним победата и трите точки на всяка цена. След това ще ни е безспорно по-лесно”, каза още Ганчев.

„Мисля, че е хубаво, че стартираме срещу Локомотив (София), тъй като това беше отбора, който последен ни победи като изпаднахме от "А" група”, добави асистентът на Илиан Илиев.

„Надявам се сега именно срещу тях пред собствена публика и подкрепа на нашите фенове да стартираме с победа", завърши Ивко Ганчев.