Старши треньорът на Берое Ивко Ганчев заяви, че очаква тежък двубой с Черноморец. Двата отбора се изправят един срещу друг в среща от деветия кръг. Мачът е в сряда от 18 часа на градския стадион в Стара Загора.

Ганчев добави, че спекулациите могат да бъдат прекъснати само с победи.

„Надявам се да успеем да вдигнем момчетата за мача с Черноморец, защото загубата от Черно море не се отрази добре, а освен това имаше и доста контузени играчи. Паузата ни подейства добре и играчите трябва да са добре подготвени за мача с Черноморец“, коментира Ивко Ганчев.

„Очаква ни тежък двубой срещу противник, който е добре научен от един от най-добрите треньори в България. Надявам се да се получи един добър двубой. Иво Иванов ще отпадне и все още не знаем какво ще стане с Елио Мартинс и неговото наказание. Дисциплинарната комисия не взе решение през миналата седмица. За нас тази тема е доста деликатна, но все пак решението се взима от дисциплинарната комисия“, добави старши треньорът на Берое.

„Надяваме се от двата двубоя срещу Черноморец и Пирин Гоце Делчев да спечелим максималния брой точки. По-важен е първият мач срещу Черноморец, защото те са по-труден отбор. Първо мислим за мача с Черноморец, като настроението на играчите е за победа. Смятам, че Стефан Велев ще се завърне навреме за двубоя с Черноморец и след това ще преценим дали ще бъде готов“, продължи наставникът на старозагорци.

„Неприятно е, когато излизат постоянно писания. Спекулациите могат да бъдат прекъснати само с победи. Успяхме да разучим отбора на Черноморец и ще се опитаме да им се противопоставим по най-добрия начин“, каза още Ивко Ганчев.