„Очакваме тежък мач с Черно море , заяви в Стара Загора помощник треньорът на Берое Ивко Ганчев. В начало на пресконференцията той припомни двубоя със Славия, като подчерта важността на победата, предвид тържественото пускане на осветлението на стадиона в града на липите и точковия актив на отбора до момента.

„Показахме коренно различно лице, играхме с повече хъс и настроение. Надяваме се, че то ще продължи и в предстоящия мач. С Черно море стават здрави двубои, но ние ще направим всичко възможно да не загубим. През изминалия месец нямаме загуба и всички в отбора вярваме, че до края на полусезона ще бъде така”, посочи още Ганчев.

Той призова повече фенове на „зелено-белите“ да подкрепят Берое на предстоящия мач във Варна. Отборът заминава за морската столица в петък (04.11.), където ще направи последната си тренировка преди двубоя с варненци.

Старши треньорът Илиан Илиев няма кадрови проблеми с контузени или наказани играчи.

До два дни треньорското ръководство на „зелено-белите“ ще прецени дали да бъде привлечен националът на Буркина Фасо Сейду Мади Панандетигюири, който е на пробен период в старозагорския отбор.