Помощник треньорът на Илиан Илиев в Берое Ивко Ганчев заяви, че няма да има подценяване на Академик София.

„Вниманието на ръководството и футболистите е насочено изцяло към двубоя с Академик София. В събота ни предстои мач срещу новака в групата, но знаем, че Академик в последните си 3 гостувания е спечелил 4 точки, само срещу отбора на Монтана и Калиакра така, че ни очаква доста тежък двубой независимо от това, че отборът дълго отсъства от "А" група. Имат опасни футболисти и напред, това което видяхме и срещу Калиакра и Перник, видяхме това, така че с отбора сме запознати със силните и слаби страни на футболистите на Академик и сме подготвени за една мъжка битка срещу тях”, коментира асистентът на Илиан Илиев пред BeroeOnline.

„От 4 домакинства имаме 2 равенства и 2 победи, равен с шампиона и с Пирин, навън от 6 гостувания 7 спечелени точки. Определено навън имаме повече точки, но все пак смятам, че концентрацията и настройката е една и съща и у дома и навън, не се получава всеки път у дома. Искрено желаем да радваме феновете”, добави помощник треньорът на Берое.

”Няма подценяване, последните двубой Берое печели повече като гост, няма да има и ни най-малко подценяване спрямо играчите на Академик. В началото малко или много след дълго време в "А" група им се отрази като самочувствие в играта, сега вече го имат това самочувствие имат и добри чужденци и никакво подценяване не може да има”, каза още Ивко Ганчев.