Старши треньорът на Берое Ивко Ганчев заяви преди предстоящото домакинство на Ботев Враца от 29-я кръг на А група, че се надява играчите му да покажат себераздаваща се игра, с много желание и движение.

„Очаквам да победим Ботев Враца. Искаме като последен домакински мач за сезона да затвърдим доброто представяне през пролетния полусезон. Искаме да зарадваме привържениците си с победа“, коментира Ганчев.

„Проблеми има само Иво Иванов. Основният проблем е с него. Надявам се всички да бъдат готови. Кирил Акалски от един-два дни се възстановява и утре ще решим дали той ще пази или Скорчев. Емил Ангелов само в сряда тренира на облекчен режим, защото имаше проблеми с ахилесите, но вчера тренира нормално. Надявам се и днес да тренира нормално и да нямаме проблеми с него“, добави старши треньорът на Берое.

„Преди всичко искам футболистите да покажат най-доброто от своите качества. Да покажат себераздаваща се игра с много желание и движение. Успеем ли да победим Ботев Враца, това ще зарадва феновете и мен“, сподели специалистът.

„Надявам се да успеем да си вкараме положенията, които създаваме и да няма пропуски, като в мача с Левски. Ако бяхме вкарали положенията си срещу Левски, резултатът щеше да бъде друг“, каза още Ивко Ганчев.