Старши треньорът на Берое Ивко Ганчев заяви, че старозагорци ще излязат на поправителен изпит срещу Черно море, след като сбъркаха при домакинството срещу Монтана.

„Футболистите на Берое излизат на един поправителен изпит, в който трябва да покажат това което могат, и да се реваншират пред феновете”, коментира старши треньорът на Берое.

„Контузиите, които получиха срещу Монтана Георги Андонов и Антонио Ливраменто няма да им позволят да вземат участие в този двубой и поне 10 дни ще отсъстват от тренировъчния процес”, добави наставникът на старозагорци.

„Донякъде е добре, че Игнат Дишлиев е почти напълно възстановен и ще преценим дали ще попадне в групата.”

„След равенството, което Черно море направи у дома срещу Черноморец имат изключително много нужда от точки, но и Берое е задължен да излезе и да покаже едно друго лице, което успяхме да покажем в мача с Ботев Пловдив. Ще се постараем да играем по начина, по който играхме срещу Ботев и да успеем да зарадваме привържениците", продължи треньорът на старозагорци.

„В съблекалнята всички футболисти открито заявиха, че няма напрежение между българи и чужденци. Няма какво да разясняваме. Тодор Христов е отстранен от отбора в момента.”

„Спортно-техническия директор и ръководството ще отговорят на въпроса за договора на Стефан Велев, който изтича в края на сезона”, каза още Ивко Ганчев.