Старши треньорът на Берое Ивко Ганчев призна, че в тима е имало огромно желание за успех над Левски. Старозагорци не бяха далеч от това постижение, но допуснаха обрат през второто полувреме и в крайна сметка „сините“ спечелиха с 2:1 гостуването си от 5-ия кръг в А група.

Ганчев добави, че Берое не е успял да покаже играта от първото полувреме и след почивката и това се е оказало решаващо за крайния резултат. Той призна още, че може да има забележки към футболистите, които се появиха в игра като резерви.

„Не успяхме да победим отбора на Левски. Имахме огромното желание, за жалост през второто полувреме не се получиха нещата. През първото полувреме седяхме по-добре, искахме да повторим тази игра и след почивката, но не се получи. Оголихме се, дадохме възможност на Левски да владее повече инициативата през второто полувреме“, заяви Ганчев.

„Атаката за изравнителното попадение на Левски бе и първата по-сериозна към нашата врата. Жалко е, при една добра игра, сравнително, да пуснем гол при първата по-сериозна противникова атака. Трябва да работим върху това, допускаме доста лесни голове“, добави той.

„Смятам, че от днескашния мач не трябва да се правят трагедии. След последната тежка загуба днес момчетата успяха да се вдигнат. Срещу Ботев ни очаква може би още по-тежък мач и от днешния. Надявам се, че ще успеем да ги вдигнем наистина момчетата“, сподели още треньорът на старозагорци.

„Не сме давали инструкции отборът да се връща назад през втората част. Не трябваше да даваме свобода на халфовете на Левски. Преди почивката успяхме, през второто полувреме се получи разкъсване в нашия тим и Левски взе инициативата. Не може да става дума за физическо отпадане, защото в края на мача натискахме и то не хаотично. Към Мартинс няма как да имам забележка, но към хората, които влязоха в игра, може да имаме някои забележки“, завърши Ивко Ганчев.