Единственият чужденец в зимната селекция на Черно море Иван Маркович сподели, че на нито един отбор в "А" група няма да е лесно да победи "моряците" през пролетта. Според него варненци са здрав отбор и всеки съперник ще изпитва трудности срещу тях, особено пред собствена публика.

"Вчера подписах договора си с клуба и съм доволен от това. Вече съм свикнал да играя в България. Тук изкарах почти 2 години и затова като получих офертата от Черно море реших да я приема. Искам да продължа да играя редовно, защото все още съм млад и трябва да трупам игрова практика", каза Иван Маркович.

"Добре ме приемат в отбора. Нали знаете, че българите и сърбите сме като братя и мисля, че още веднага когато дойдох всички ме приеха добре. На феновете обещавам, че ще се раздавам максимално и те, и треньорът ще преценят дали се справям с това, което правя", продължи последният нов "моряк" пред официалния клубен сайт.

"За Черно море знам, че е хубав отбор, който много се раздава, особено тук на този стадион. Знам, че на опонентите винаги им е трудно да печелят точки срещу нас и на никого няма да е лесно да ни бие!", завърши последното ново попълнение на Морето.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS