Старши треньорът на Локомотив Пловдив Иван Маринов честити на Славия спечелената точка и изрази съжалението си, че отборът му не е спечелил. „Железничарите” не успяха да победят като домакин „белите” от София и мачът завърши 1:1.

„Честитя точката на Славия. Определено в днешната среща те бяха по-класният отбор. И ние, както и колегите, можем да съжаляваме, че не спечелихме. Но това е футболът – като не вкарваш, не печелиш”, каза наставникът на „червено-белите”.

„За съдията не искам да говоря, но само едно нещо не разбирам – как може да се допусне мач да се играе с такива екипи?! Това е престъпление за футбола. Футболистите трябваше да различават единствено по гащите. Видяхте, колко подавания бяха объркани именно поради тази причина. Това не ни оправдава, че играхме слабо. Животът продължава”, заяви Маринов.

Старши треньорът разкри, че е направил две принудителни смени – на Въндев и Анев. „Двамата поискаха да бъдат сменени. Картонът на Моралес бе следствие на сигурна симулация отстрана на Илиев, който опита да помогне на отбора си. Номерът му мина”, коментира Маринов.