Иван Маринов потвърди преди минути за gong.bg решението си от вчера, че напуска Локомотив Пд. „Надявам се хората да разберат какъв човек изпуснаха в лицето на Левент Назифоглу. Той бе единственият от всички тези кандидат-купувачи, който дойде и ни каза как ще работим. Сега нещата вървят на разруха,” коментира Маринов.

Специалистът с болка в гласа си заяви, че няма сили да продължава борбата. „Аз явно бях последният оптимист на Лаута. Някои хора трябва да си направят сметката отново колко е голяма любовта им към Локомотив и колко е голяма омразата към турците. Явно омразата взе връх,” допълни още Маринов.

Неговият помощник Стефан Генов е получил предложение да поеме поста на старши треньор на тима. За момента Генов не е дал окончателно решение дали ще се нагърби със задачата. Емил Наков е заявил, че помощници на Чечо ще бъдат Красимир Димитров и Васил Камбуров. Димитров обаче все още няма нов договор с Локомотив.

Днес няма да се играе предвидената контролна среща с Черноморец. Отборът се събира в 19 часа, но не е сигурно, че ще тренира, малко по-рано на стадиона ще се събере и агитката на „черно-белите”.