Старши треньорът на Локомотив Пд Иван Маринов заяви днес, че ако се стигне до масова продажба на футболисти на клуба през лятото, той няма да остане на треньорския пост.

„Всичко около моето бъдеще зависи от собствениците и от политиката на клуба. Аз имам голямо желание да остана в отбора и ще го направя, ако всичко остане по старо му,” коментира Маринов.

Той каза още, че се надява още преди двубоя срещу Спартак Вн в неделя собствениците на клуба, в лицето на Емил Наков или Таня Тасева, да влязат и да обяснят на футболистите какво ще е бъдещето на отбора.

„Истината е, че с нас не е говорено от страна на истинските собственици на клуба. В момента сме в безтегловност. Имам желание всичко да се изясни възможно най-бързо,” допълни още специалистът от Кюстендил.

Маринов разкри, че приживе собственикът на клуба Александър Тасев е заявил, че няма да бъдат продавани футболисти в България. „Сега обаче ситуацията е друга. Няма да крия, че към нашите играчи има невероятен интерес, но се надявам да не се стигне до продажба на килограм. Искам да запазим основната част от отбора, а и имам набелязани хора за нови попълнения,” коментира Маринов.