Старши треньорът на Локомотив Пловдив Иван Маринов логично бе огорчен след загубата на неговия отбор с 0:1 от съименника му от Мездра. Според него „смърфовете” са можели да водят с три гола още на почивката, но са пропуснали да реализират положенията си. Маринов призна, че в отбора има настроения срещу него, а Даксон е отказал да изпълни дузпата, отсъдена в полза на Локо Пловдив и в последствие пропусната от Петър Кюмурджиев.

„Трудно се коментира мач, който трябваше да го вземем с 3 гола разлика още първото полувреме, второто се случиха нелогични неща. Публиката ми подсказва, че заради мен не искат да играят, но аз дойдох да помогна като човек от тази организация”, заяви Маринов.

„Върхът на всичкото бе, че Даксон отказа да бие дузпата. Оттук не можеше да се реагира. Останах с впечатление, че я бие Том, но се видя, че я бие Кюмурджиев. След този пропуск видяхме, какво напрежение се получи. Не мога да кажа нищо, ще му поискам отговорност. Аз съм най-малкият проблем, имам си резултатите, дойдох в един много тежък момент. В 2-3 мача играхме страхотно, въпреки че днес през първото можеше да победим с разлика. Проблемът на Локомотив е, че не може да си реализира положенията”.

„Феновете ги боли за случващото се. Лично в себе си се съмнявам, дали не съм направил грешка, но след като съм се ангажирал си нося отговорността. Ще си поговорим с клубното ръководство, кое е най-добро за Локомотив, защото отборът във физическо състояние имаше инициативата, имаше головите положения, единствено с Берое играхме слабо, в другите мачове превъзхождаме, но не реализираме”, допълни Маринов.