Едно от новите попълнения на Славия Иван Цачев даде специално интервю за Гонг, в което сподели очакванията си за новия сезон и представянето му с бялата фланелка. Нападателят все още не знае как точно стои въпросът с неговия статут в Славия.

„Все още не знам дали ще играя тук като преотстъпен или като собственост на клуба. Не съм подписал личния си контракт, но мисля, че до няколко дни и това ще стане. Радвам се, че отново ще работя с Емил Велев, защото той е човекът, който ми даде шанс в първия отбор на Левски. Смятам преминаването си на Овча купел за крачка напред в моята кариера. За мен е важно да играя, за да се развивам и след това да заиграя в чужбина. Славия бе най-добрият вариант за мен след като от Левски ми казаха, че няма да разчитат на мен. Доволен съм, че съм тук, защото и президентът на този отбор продава много лесно младите футболисти в чужбина, което е моята голяма цел да играя на вън”, сподели Цачев.

„Новите ми съотборници ме приеха много добре и мисля, че целите, които са поставени пред тима са абсолютно постижими”, завърши юношата на Левски.