Старши треньорът на Спортист Своге Иван Атанасов заяви за Гонг, че не очаква Левски да подцени неговия отбор.

„Ние ще бъдем мотивирани за този мач, но съм убеден, че Левски няма да подцени нашия тим. След тази лоша поредица ще искат с всички сили и средства да започнат да бият. Изобщо не мисля, че ще има подценяване”, каза Атанасов.

Той допълни, че ще му е достатъчно трудно за съставянето на група и състав след освобождаването на 8 футболисти. „Трудно е за формиране на групата и основния състав. Такива са нещата и това е решение на ръководството. Шефовете ще кажат защо се стигна до освобождаването на играчите. Нямам нищо общо с освобождаването на тези момчета. Напротив, мисля, че в тези играчи има качества, които могат да играят професионален футбол, но решението е на ръководството”, каза специалистът.

Иван Атанасов заяви още, че има желание Спортист да оформи свой стил на игра, с който да се печелят мачовете. „Има 6 мача до края на полусезона и дано вземем достатъчно точки, да направим подготовка и втория полусезон да имаме друго лице. Желанието ми е да мотивирам играчите по най-добрия начин, стил на игра и тактическа постройка и да побеждаваме. Няма треньор, който да не може да бъде сменен. Тук сме, за да покажем, че въпреки трудностите може да постигнем добри успехи”, каза още Атанасов.