Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев коментира пред Гонг жребия на неговия отбор в Шампионската лига. „Орлите“ ще играят срещу словашкия Слован Братислава. „Жребият е по-поносим от миналата година. Не трябва да се подценява Слован. Говорих вече с Любомир Гулдан. Той ми каза неговото мнение за отбора. Започваме да разучаваме в детайли Слован. Целта е една – този кръг трябва да го преодолеем. Говорихме в рамките на 10-15 минути. Тепърва предстои да гледаме техни мачове. Ще видим къде ще са на подготовка. Може да гледаме техен мач на живо. Не искам да изпадам в подробности на разговора ни с Гулдан.

Не мисля, че Гулдан ще помага на Слован. Имам му доверие“, каза Петев.

„Имал съм възможност да гледам мачове от словашкото първенство основно при привличането на Гулдан. Имам конкретно мнение за словашкия футбол, но като цяло ме интересува отбора на Слован. От тогава до сега са минали 2 години и може да са променили някои неща. Това ще го разберем във времето, в което ще имаме за разузнаваме“, каза още Петев.

„Този път късметът бе повече на наша страна, но това не означава нищо. Времето ще покаже дали това, че първо ще играем там е по-добре, но трябва да търсим добра игра и резултат и в двата мача. Няма да променяме съперниците за контроли на база жребия“, завърши старши треньорът на „орлите“.