Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев е имал интересна среща по време на финала за Купата на Румъния, на който присъства снощи. Това показват снимките от мача, които са уловили Петев в компанията на спортния директор на Динамо Загреб Зоран Мамич.

Миналата година двамата бяха съперници в Шампионската лига, когато Динамо отстрани Лудогорец. В последствие се разбра, че хърватите са отправили оферта за Ивайло Петев, която е била отхвърлена.

Именно в двубоите между двата тима шефовете на Динамо са останали впечатлени от работата на Петев. Не е ясно за какво са си говорили двамата по време на мача. Лудогорец и Динамо и тази година могат да се срещнат един срещу друг в Шампионската лига, чиито жребий е на 24 юни.

Мениджърът на Лудогорец бе в Румъния по покана на своя добър приятел Еуген Трика, който от няколко седмици води ЧФР Клуж. Петев обаче не успя да донесе късмет на бившия нападател на ЦСКА и Литекс, който загуби финала от Петролул с 0:1 пред над 30000 зрители на стадион “Арена Насионала” в Букурещ.