Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев се срещна с определения за талант №1 в последното издание на турнира Ариана Аматьорска Лига 2012 Димитър Цветанов.

Играчът на бургаския Бастун посети по обяд базата "Гнездо на орли" в Разград. Цветанов получи от Петев фланелка на шампионите с неговото име, след което бе разведен из най-модерния тренировъчен център в България. Вечерта талантът ще се включи в заниманието на Лудогорец. В четвъртък той отново ще тренира с "орлите", а в събота заедно с отбора си от Бургас ще наблюдава на живо дербито от VI кръг на "А" група Лудогорец - ЦСКА, съобщава официалният сайт на "орлите".

Димитър Цветанов дълго време е бил част от юношеските формации на Черноморец и Нефтохимик. В момента е студент в Икономически университет Варна и успоредно с образованието си, работи в частна фирма за възстановяване на данъци. В свободното си време се отдава активно на футзал. Играе в „Черно море-Мания”, клубът - шампион на Варна и вицешампион на България за 2012 година. Има няколко участия в националния отбор на България по футзал, бил е част от тима в последните две квалификации за световното първенство.