Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев остана доволен след успеха с 2:0 над Литекс. Петев призна, че по-големият опит на разградчани е оказал влияние върху крайния изход на двубоя.

„За мен не се получи толкова качествен мач, зарядът бе голям и за двата отбора, исках от моите футболисти да са прагматични, те успяха“, заяви Петев.

„Литекс държеше повече топката, но чак да е имал повече чисти положения не съм съгласен. След гола ни се наруши ритъмът на игра, но съм доволен от момчетата. Повечето ни опит реши двубоя. Ключов мач беше това, ние ще търсим трите точки във всеки един мач. Дано да подобрим играта си“, добави специалистът.

„Не сме само ние с Левски в битката за върха. Не трябва да подценяваме отбора на Ботев Пд, ЦСКА ще стъпи на крака, Славия постига добри резултати. Дано първенството стане интересно. Ще търсим игра и победа срещу ЦСКА. Ще видим дали сме по-добри от миналия сезон, като свърши този. Защото през миналата кампания взехме три купи“, сподели още наставникът на Лудогорец.