Президентът на състезаващия се в А група Черноморец Бс даде поредната своя пресконференция, на която говори за проблемите във футбола и политиката в Бургас.

Футболният бос коментира, че двата ни участника в Източната Б група – ПСФК Черноморец Бургас и ПФК Нафтекс трябва да бъдат извадени от първенството.

“Всеки знае, че Черноморец Бс всъщност е сателит на Нафтекс, по известен като Нафтекс . Тези два отбора унищожават интересите на останалите клубове. Те купуват мач по мач чрез схема. Тя е много изпитана и е взаимствана от Иван Вуцов. Именно по този начин те са на върха в класирането на Източната Б група”, каза Ивайло Дражев.

Президентът на Черноморец съобщи още, че е внесъл жалба с цел искане за отмяна на спортната лицензия на БФС.

“Имаме три страници със закононарушения. Това е заради Боби Михайлов и Йордан Лечков, които получават подаръци под масата”, съобщи той.

По отношение на наболелия проблем около стадион “Черноморец”, Ивайло Дражев каза, че сертификатът се крие от кмета на Бургас Йоан Костадинов. Именно заради това в момента стадионът се унищожава. Според него градоначалникът се е главозамаял. Той допълни още, че неговият клуб единствен има правото да играе на собствения си стадион.