Наставникът на Марек Дупница Юри Васев сподели, че съдията Александър Костадинов е повлиял на крайния изход на двубоя с ЦСКА, след като в 60-ата минута отстрани от игра Анжело Кючуков.

 

„ЦСКА е по-класният отбор, създадоха повече положения. Тръгнаха в мача с летящ старт след двата бързи гола, докато нашите футболистите започнаха срещата доста стъписано. С гола на Еньо Кръстовчев се върнахме с двубоя, но през второто полувреме на трябваше да се намесва съдийският фактор”, коментира Васев.

 

„При изгонването на Анжело Кючуков, преди това имаше фаул за нас. Съдията не го свири и предреши мача. След отстраняването на нашия футболист беше въпрос на време ЦСКА да вкара трети гол, тъй като те бяха по свежи. В сряда знаете играхме срещу Етрополе в мач за купата. Може би не успяхме да възстановим момчетата, тъй като нямаше достатъчно време”, продължи наставникът на дупничани.

 

„Както виждате ЦСКА до този момент имат само един равен, така че няма нищо ново под слънцето. Ще търсим точки навън, за да компенсираме тази загуба”, завърши Васев.