Юношата на Левски Пламен Петров е пред трансфер в Берое –новината потвърди старши треньорът на старозагорци Илиан Илиев. В момента 22 год. вратар преговаря със зелените и по всяка вероятност ще се присъедини съвсем скоро към тима от града на липите.

Петров е роден в Раднево, по късно е привлечен в школата на сините, след това играе в Рилски Спортист, а през есента бе играч на Родопа Смолян. ”Имаме нужда от конкуренция и сигурностза вратарския пост, затова се надявам да успеем да вземем Пламен Петров в състава”, каза Илиан Илиев.

До дни към Берое трявба да се присъедини и руският футболист Александър Буклеев, за, чието пристигане Дарик радио първо съобщи.

Утре Берое ще изиграе последната си контрола преди началото на пролетния полусезон.От 11:00 в Албена старозагорци излизат срещу шуменския “Панайот Волов”. След срещата наставникът Илиан Илиев ще освободи един или двама футболисти.След това отборът се прибира в Стара Загора, където ще тренира до първия си официален мач срещу Славия на 1-ви март на стадиона под Аязмото.