Наближаващият стогодишен юбилей на Левски вълнува все повече „синята общност“. Събитието бе тема и на „Ники Кънчев шоу“ по Дарик радио, а гости в студиото бяха трима левскари - Марти Джи, Владимир Шопов и Радостин Киров, които разкриха не само как се е зародила любовта им към тима от Герена, но и какви са най-ярките спомени, които е оставил отборът у тях през годините до сега – 100-годишнината на клуба.

И тримата обявиха, че потомствено се предава любовта към Левски, с изключение на Марти Джи, който призна, че баща му е бил фен на ЦСКА

Привържениците споделиха, че в годините най-голямата награда за Левски, а и най-голямо признание, е любовта на феновете, които дори след изпратения слаб сезон продължават да показват, че Левски е издигнат високо в сърцето им.

Марти Джи, Владимир Шопов и Радостин Китов споделиха, че с гордост си спомнят мачовете на Левски в турнира за Купата на УЕФА през сезона 2005/06, както и участието в Шампионската лига през следващия сезон. Но освен това, феновете споделиха, че с носталгия се връщат към отбора на Левски от 80-те години на миналия век, към мача с Щутгарт и прочие.

Разбира се, не бе подмината и темата за Георги Аспарухов, който бе определен като истинска светиня за всички левскари.

За финал единият от гостите сподели една история, която е стигнала до ушите му: „През 1994-а година преди славното лято Димитър Пенев притиска Илиан Илиев да подпише с ЦСКА, защото много го харесва като футболист. Има разбира се и защо, и е смятал да бъде основна фигура в националния. Илиан отказва, отива в Левски, а в последствие не заминава за САЩ“.