Младият талант на Левски Божидар Краев съвсем наскоро дебютира за първия отбор, но вече е направил впечатление в чужбина. Един от най-авторитетните сайтове на Апенините calciomercato.it го избра за най-големия роден талант в момента. 

Изданието прави очерк за най-талантливите играчи в 30 страни по света, сред които е и България. Ето и какво пише в очерка за Краев във въпросния сайт:

"Млад нападател. Той е най-добрият нападател в родината си, поне в своята възрастова група. Той е само на 17 години, а в юношеските формации на родния си клуб е отбелязал феноменалните 70 гола в 60 мача."

"Благодарение на Христо Стоичков е стигнал до Барселона и прочутата школа Ла Масия, където е събрал много суперлативи. Идолът му е Роберто Баджо", пише в очерка за Краев на calciomercato. 

Още след мача срещу Спартак Варна за Купата на България през септември, когато наниза хеттрик за успеха със 7:1, босът Тодор Батков обяви, че рано или късно талантът ще последва съдбата на Антонио Вутов, който беше продаден на Удинезе още преди да навърши пълнолетие.