Отбоърът на Левски постигна класическа победа над тима на Видима Раковски в последната си контрола преди началото на пролетния дял на шампионата.

 

Шампионите се наложиха с 3:0 като и трите гола паднаха през втората част. Резултатът откри Лусио Вагнер, а младият нападател Иса добави още два гола.

 

Дебют за сините направи бившият нападател на Марек Еньо Кръстовчев.

 

Първото полувреме на мача не предложи много интересни ситуации пред двете врати. Единствената сериозна възможност за гол пропиля Кръстовчев, който стреля неточно. В края на частта нападателят се отличи с няколко добри отигравания, които определено се харесаха на зрителите.

 

От своя страна футболистите на Видима създадоха най-чистото си положение чрез бившия бранител на Левски Борислав Стойчев, който стреля с глава, но топката не попадна в рамките на вратата.

 

През второто полувреме Станимир Стоилов направи множество смени, които определено се отразиха добре на играта на сините. На почивката заменен бе и Еньо Кръстовчев.

 

Левски откри резултата в 61-ата минута на мача, когато точен бе Лусио Вагнер. Футболистът напредна добре отляво и с премерен удар прати топката в мрежата на Абдиков, като при изстрела коженото кълбо рикошира леко в крака на тъмнокожия Табу.

 

Второто попадение в мача реализира младият нападател Иса. Бившият футболист на Хасково бе изведен чудесно в наказателното поле и с техничен удар покрай вратаря направи резултата 2:0. В последната минута отново той оформи крайния резултат след комбинация с Минев.

 

Двубоят бе наблюдаван и от националния селекционер Пламен Марков, който бе в компанията на президента на сините Тодор Батков. Наставникът на младежите Иван Колев също проследи срещата.

 

Иса вкара първите си два гола за Левски