Спортният директор на Левски Христо Йовов коментира изявите на „сините“ срещу Любимец. Тимът от „Герена“ спечели с 3:0 в мач, който бързо ще бъде забравен.

„Не може да бъдем доволни от нищо, освен от трите точки в мача. Причините да не играем убедително вероятно са много. Виждате какви са условията за игра, какво е времето. Имахме и тежка загуба от Черно море. Сигурно и тя е повлияла психологически на момчетата. Хубавото е, че взехме трите точки и ще влезем с победа преди мача с Лудогорец“, лаконичен бе Йовов.

„Не е нормално да се играе футбол в такова време, хубавото е, че още няма сняг. Лъкатушим, това е факт. Надявам се да излезем от това състояние. Надявам се да продължим с добри игри. Имахме и добри моменти в срещите с Ботев Пловдив и Литекс. Преди една седмица тук всички бяха усмихнати след мача с Литекс и говореха, че сме играли без грешка, но имаме колебания“, добави Йовов.

Той не скри, че е доволен от присъствието на Антонио Вутов и Боби Цонев в първия състав. „Винаги се радвам, когато видя наши юноши в титулярния състав. Мачът с Лудогорец ще е различен, там концентрацията и залогът ще са съвсем различни. Надявам се, че всички момчета го осъзнават“, продължи Бижутера.

„Нямаме идеи да се разделяме с най-добрите си футболисти. Разбира се, че ако дойдат оферти, които не могат да бъдат отказани, няма да спираме никой, защото трябва да гледаме и доброто на клуба. Проблем е, че Макриев и Генков не вкарат, но знаем, че всеки е изпадал в такива моменти. Нашата работа е да вдигнем двамата нападатели. Колкото до думите на Старокин, всеки има право на мнение, ние живеем в демократична страна. Не смятам, че трябва да правим фойерверки от това. Нека оставим тези неща настрана. Няма никакви белези за проблеми в нашата съблекалня. Не смятам да влизам в полемики с вас по този въпрос“, завърши спортният директор на Левски.