Спортният директор на Левски Христо Йовов разкри, че пререкания са довели до отстраняването на Даниел Димов от първия отбор на „сините“.

Синият лидер допълни, че това е форма на наказание спрямо Димов и уточни, че в Левски се работи по европейски начин. Йовов каза още, че санкцията за Димов ще трае 2 седмици.

„Опитваме се да работим по европейски, знаете много по-големи клубове са се разделяли футболисти, които са изигравали всички мачове с отбора, а след това е напускал тима. Ако този футболист може да помогне на Левски, той е винаги добре дошъл. Нещата са съвсем различни, не е свързано с неговите качества. Просто имахме някои пререкания, за които ще понесе наказанието си. Въпросът е в Левски да има дисциплина, защото това се отразява както в живота, така и на терена“, започна Йовов.

„Имаше леки пререкания с Даниел Димов, той ще понесе наказанието си. Това са неща, които предпочитам да останат вътре в отбора. Две седмици отстраняване от първия отбор, надявам се бързо да осъзнае какво е направил и да се върне в първия тим“, допълни Йовов.

„Смятам, че Даниел е осъзнал грешката си и много бързо ще се върне в първия отбор“, каза за финал по темата ръководителят.