Христо Йовов и Агиеманг Опоку започнаха да тичат, след като се възстановяват от контузии. Двамата пропуснаха упражненията с топка по време на тренировката, която Илиан Илиев проведе на Герена.

Заниманието бе закрито за фенове и журналисти по желание на старши треньора. По всичко изглежда, че Опоку отново няма шансове да попадне в групата за мача с Ботев, който е в неделя от 20 часа на неделя.

Ганаецът на този етап има само едно участие с екипа на Левски в официален двубой и то в злополучния мач в Сараево. Опоку беше привлечен със сериозни надежди, тъй като във визитката му пише, че е световен шампион за юноши. В момента контузия на коляното му пречи да се изявява. В сряда той и агентът му имаха среща с Иво Тонев, но повече информация след тази сбирка няма.

С Христо Йовов ситуацията е по-различна и той има шансове да попадне в разширения състав, тъй като мускулната му контузия не буди притеснение.

Групата на „сините“ за мача с „канарчетата“ ще бъде определена утре вечерта, след като се проведе и последната тренировка на отбора.