Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов определи не само групата за мача със Славия, но и стартовите единадесет. Такава бе практиката му и преди време, когато ден по- рано се знаеха тези, които ще започнат за шампионите в даден мач.

На днешната пресконференция Стоилов се обърна към журналистите, като им каза, че не го питат за стартовите 11, защото са ги видели на заниманието. Ето какво се видя на тренировката.

Като титулярен вратар излиза Георги Петков. Пред него в защита ще играят отляво надясно Живко Миланов, Елин Топузаков, Игор Томашич и Веско Минев. В халфовата линия са Даниел Боримиров, Ричард Еромоигбе и пред тях Дарко Тасевски. В нападение ще започнат Зе Соарес, с първи мач като титуляр, Валери Домовчийски и Ники Димитров.

Първото, което се набива на очи е, че Телкийски и Йовов ще са резерви. Седрик Бардон е извън групата заради треньорска контузия, а Вагнер и Бензукан са контузени в действителност.

До последния момент Станимир Стоилов ще решава за Юсуф Рабех, който е с контузия от миналата неделя и така и не успя да тренира пълноценно с колегите си.

Новодошлите бразилци Жоазиньо и Жеан Карлос ще изгледат от трибуните мача на новия си тим.