Двамата от титулярите в Левски все още не са наясно със своето футболно бъдеще. Става въпрос за ветерана Христо Йовов и юношата на Барселона Тони Калво, чиито контракти изтичат през лятото.

Ще е сензационно, ако бъдещето на Бижутера не е свързано със „сините“. Въпросът е дали ще остане като футболист или ще има друга роля в клуба на сърцето си. Йовов е един от видните играчи на отбора в последните години и има благоприятно влияние в съблекалнята на тима от стадион „Георги Аспарухов“.

Ситуацията при Калво е по-различна. Каталунецът пристигна с огромни надежди и хитова визитка, но по-скоро разочарова в големи периоди от сезона. Испанецът има един сериозен недостатък - високата му заплата. По непотвърдени данни, Тони Калво е футболистът с най-висок доход спрямо колегите си през тази кампания.

Решение и по двата въпроса би трябвало да има в следващите дни, тъй като вече се вижда края на сезона в България.

Според запознати, на този етап клубното ръководство все още не е излязло с конкретна оферта нито към Христо Йовов, нито към Тони Калво.

Левски вече се раздели с един от своите титуляри - Дарко Тасевски. Халфът ще играе в Израел, а на този етап тренира за здраве със „сините“.