Вратарят на Левски Боян Йоргачевич преживява лична драма, която му пречи да тренира преди мача с Литекс за Купата на България.

Стражът на „сините“ е показал за пореден път, че е изключителен характер. Часове преди мача с Ботев от Сърбия пристига лошата новина, че вторият баща на футболиста е починал. Боян стиска зъби и пази срещу Ботев Пловдив, а след това се прибира в Белград, за да присъствана на погребението на своя пастрок.

Боян Йоргачевич пропусна и последната тренировка на Левски преди гостуването в Ловеч. Той се прибира тази вечер, след което служител на клуба ще го закара при отбора и сърбинът ще пази срещу Литекс утре.

Треньорският щаб разчита на Боян, който се превърна в изключително важна фигура за „сините“. Той е несменяем титуляр от началото на сезона, а фактът, че е стиснал зъби, за да пази срещу Ботев в този момент, показва, че е човек с изключителен характер. 

Във вторник Левски излиза срещу Литекс в мач от 1/4-финалите за Купата на България. Двубоят от 17.30 часа можете да проследите по Gong Play, Diema sport, Дарик радио и Gong.bg.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS