„На всяка цена трябва да вземем мача със Славия, за да затвърдим доброто си представяне напоследък. От лагера на противника имат пълното право да говорят каквото си искат и да се заканват, аз обаче смятам, че в събота ще победим” – това заяви преди столичното дерби този уикенд играчът на ЦСКА Йордан Тодоров специално за Гонг.

„От години насам в отбора се стараем да показваме максимално добра игра, но чак сега това си проличава в класирането и мисля заслужено сме на първо място. Знам, че желанието на феновете е възможно най-бързо да сме шампиони – те обаче трябва да са още малко търпеливи.”

На въпрос за предстоящият реванш следващата седмица в турнира за Купата на УЕФА срещу Тулуза, Тодоров заяви, че в момента са съсредоточени единствено към срещата със Славия, но все пак няма как да не се настройват и за реванша с французите. „С помощта на публиката, която сигурен съм ще напълни ст.”Българска армия” мисля, че ще победим и ще влезем в групите на турнира”.

На въпрос, как би коментирал реакциите във френската спортна преса след двубоя в Тулуза, че той и неговите съотборници са се радвали след резултата 0:0 все едно едва ли не са спечелили световната купа, отговорът на Йордан Тодоров бе кратък и лаконичен: „Да са живи и здрави!”.